Kirjanpito, palkanlaskenta ja tilinpäätökset ammattiylpeydellä Kouvolasta

Kirjanpidon ja palkanlaskentapalvelun lisäksi toteutamme tilinpäätökset ja veroilmoitusten laadinnat ammattitaidolla.

Tilinpäätöskausi on tällä hetkellä kiivaimmillaan. Tilinpäätöksen valmistuminen koskettaa pääasiassa kirjanpitäjiä ja tilintarkastajia mutta työllistää toki palkkapuoltakin yrityksissä, jotka toimivat myös työnantajina.

Tiesitkö, että tilinpäätöspalveluumme kuuluu tilintarkastusajan varaaminen ja aineiston toimittaminen tilintarkastajille? Avustamme myös pöytäkirjojen laadinnassa tarpeen mukaan. Meillä on yhteistyökumppaneina loistavia tilintarkastajia.

Hevi Yrityspalvelut on kasvanut tasaisen varmasti syntymästään saakka. Olemme toimineet pian 1,5 vuotta ja huomanneet matkan varrella, että Kouvolassa on hyvin tilaa paikalliselle ja pienelle tilitoimistolle, josta saa henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta. Meillä asiakkaat usein aloittaa puhelunsa toteamalla, että ”tämä on nyt vähän tyhmä kysymys, mutta teiltä uskallan kysyä”: mikä on ihana toteamus jo itsessään, mutta samalla hieman pelottava. Jos tilitoimistosta ei uskalla kysyä apua oman liiketoimintansa hoitamiseen, niin mistä sitten?

Kasvusuunnitelmiakin on. Haluamme tarjota palvelujamme entistä laajemmalle alueelle ja sitä kautta luoda työpaikkoja monille muillekin!