Ohjelmistot

Meillä on runsaasti kokemusta eri taloushallintoalan ohjelmista. Olemme valinneet mielestämme parhaimmat työkalut sekä loppukäyttäjälle että meille itsellemme. Toiminnanohjauksemme takaa Innox toiminnanohjausjärjestelmä ja taloushallintomme Fennoa. Lisäksi käytämme eTaskua.

Fennoa – aidosti helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelmisto

Fennoa on taloushallinnon ohjelmisto, joka on tehty yritysasiakkaalle erittäin helppokäyttöiseksi. Se suoraviivaistaa monia taloushallinnon tehtäviä, poistaen erilaisten automaatioiden avulla monenlaisia manuaalisia työvaiheita. Fennoan avulla varmistatkin, ettei taloushallinnon käänteiden ihmettelyyn kulu ylimääräistä aikaa.

Fennoalla saamme taloushallintonne järjestymään täysin sähköisesti. Fennoa on tilitoimiston ja asiakkaan yhteiskäyttöinen ohjelma, jossa työnjako sovitaan yhdessä. Ohjelmiston eri osa-alueet muodostavat saumattoman ja loogisen kokonaisuuden. Kaikki tarvittavat toiminnot ja dokumentit löytyvät samasta paikasta. Yhteistyö on tehokkaimmillaan, kun me kaikki voimme käyttää samaa ohjelmistoa. Yhteiskäyttöisyys mahdollistaa myös joustavuuden tehtävien jaossa, jolloin tilitoimistona voimme tarvittaessa sijaistaa taloustehtävistä vastaavaa henkilöänne.

Fennoassa voi pyöriä yrityksenne koko talousprosessi tai vain osa siitä. Ostot, myynnit, palkat, matka- ja kululaskut, maksuliikenne ja pankkitoiminnot, kuitit, skannauspalvelu, asiakirjapankki ja sähköinen allekirjoituspalvelu löytyvät kaikki Fennoasta. Tiliotteet tulevat ohjelmaan web service kanavaa pitkin ja maksut saat maksettua ohjelman omasta pankkiyhteydestä.

Koulutamme teidät ohjelman käyttöön. Voit lukea lisää Fennoasta ohjelman omilta kotisivuilta tästä linkistä.

PS. Fennoaa voit käyttää myös mobiilisti: ostolaskut saat hyväksyttyä vaikka reissun päällä eli käyttöön et tarvitse välttämättä edes tietokonetta. Käteiskuitit saat kuvattua mobiililla suoraan ohjelmaan eli erillistä kuittiohjelmaa et enää tarvitse.

Fennoaan saa myös integraatioita monista eri toiminnanohjaus, laskutus- ja tuntikirjausjärjestelmistä. Lue lisää ohjelman sivuilta tästä linkistä tai katso Fennoan esittelyvideo alta:

Taloushallinto: Netvisor, Visma Fivaldi, Mepco HRM, Procountor, Visma Nova, Monitor Erp, Mtech WebWakka, eTasku

Tuntikirjaus- ja toiminnanohjaus: Kellokortti, Visma Entry, Tuntinetti, TyövuoroVelho, TuntiVelho, Kiho, Maxtech, Sympa HR, ValueFrame, Visma Severa, Innox

PS. Etkö ole vielä uskaltanut sähköistyä? Me autamme siinä ja tulemme antamaan vierihoitoa vaikka paikan päälle.