Yritys

Toimimme pilvipalvelua tarjoavana yrityksenä koko Suomen alueella, mutta Kouvola on erityisesti lähellä sydäntä. Toimitilamme sijaitsevat Marjoniemessä.

Sähköiset tilitoimistopalvelut ovat toimintamme ydin.

Kirjanpito, myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, reskontrien hoito, palkkahallinto, tilinpäätökset ja veroilmoitukset sekä ”kaiken maailman neuvonta” ovat meidän intohimoamme. Olemme Fennoan kumppanitoimisto.

Voimme räätälöidä juuri teille sopivan palvelukokonaisuuden tarpeidenne mukaan. Voitte esimerkiksi käyttää edelleen omaa tuttua myyntilaskutusohjelmaanne, josta tiedot sisäänluetaan kirjanpitoon. Meidän tuellamme rakentuvat myös budjetit ja ennusteet. Avustamme myös esimerkiksi yritys- ja hanketukien hakemisessa.

Toisin sanoen hoidamme sekä taloushallintoasi että autamme sinua selvittämään mitä kirjanpidossa olevat luvut kertovat liiketoiminnastasi.

Erikoistumalla enemmän

Tilitoimistomme nimi ei ole syntynyt hedelmistä eikä vihanneksista vaan yrittäjien etunimistä. Meillä on kuitenkin hevi asenne ja ote taloushallintoon.

Heviä meininkiä jo vuodesta 2022

Tilitoimistoyrittäjinä toimivat KLT-tutkinnon suorittanut kirjanpidon vahva ammattilainen Helena Suhonen ja PHT-tutkinnon suorittanut palkkahallinnon ammattilainen Vilma Soimakallio. Tilitoimistoalan ammattipätevyyksistä voit lukea lisää täältä.