Kirjanpito

Täyssähköinen kirjanpito

Kirjanpidon tehtävänä on tuottaa tietoa yrityksen taloudesta. Sähköisen palvelumme ansiosta saat tietoosi tärkeät luvut ja raportit reaaliajassa.

Järjestämme kuukausikirjanpidon, laskemme ja tilitämme arvonlisäveron, laadimme raportit kuukausittain ja hoidamme muut sovitut tehtävät. Teemme tilinpäätöksen ja veroilmoituksen sekä huolehdimme tarvittaessa materiaalisi tilintarkastukseen. Jaksotukset ja poistot kirjaamme kirjanpitoon kuukausittain.

Hoidamme pöytäkirjojen laadinnan, osinkojen ennakonpidätysilmoitukset ja vuosi-ilmoitukset, avustamme budjetoinneissa ja ennusteiden laadinnassa tarpeen tullen.

Ohjelmistot

Meillä on runsaasti kokemusta eri taloushallintoalan ohjelmista. Olemme valinneet mielestämme parhaimmat työkalut sekä loppukäyttäjälle että meille itsellemme. Toiminnanohjauksemme takaa Innox toiminnanohjausjärjestelmä ja taloushallintomme Fennoa.

Fennoalla saamme taloushallintonne järjestymään täysin sähköisesti. Fennoa on tilitoimiston ja asiakkaan yhteiskäyttöinen ohjelma, jossa työnjako sovitaan yhdessä. Koulutamme teidät ohjelman käyttöön.

Fennoassa voi pyöriä yrityksenne koko talousprosessi tai vain osa siitä. Ostot, myynnit, palkat, matkalaskut, maksuliikenne, kuitit, skannauspalvelu, asiakirjapankki ja sähköinen allekirjoituspalvelu löytyvät Fennoasta tarpeesi mukaan. Tiliotteet tulevat ohjelmaan web service kanavaa pitkin ja maksut saat maksettua ohjelman omasta pankkiyhteydestä.

Fennoaa voit käyttää myös mobiilisti: ostolaskut saat hyväksyttyä vaikka reissun päällä eli käyttöön et tarvitse välttämättä edes tietokonetta. Käteiskuitit saat kuvattua mobiililla suoraan ohjelmaan eli erillistä kuittiohjelmaa et enää tarvitse.

Fennoaan saa integraatioita monista eri toiminnanohjaus- ja tuntikirjausjärjestelmistä. Lue lisää ohjelman sivuilta tästä linkistä tai katso Fennoan esittelyvideo alta:

Lopuksi listauksena muu ohjelmisto-osaamisemme:

Ohjelmisto-osaaminen

Netvisor, Visma Fivaldi, Mepco HRM, Procountor, Lemonsoft, Visma Nova, WebWakka,
Kellokortti, Visma Entry, Tuntinetti, TyövuoroVelho, TuntiVelho, Kiho, Maxtech,
Sympa HR, ValueFrame, Visma Severa, Innox

PS. Etkö ole vielä uskaltanut sähköistyä? Me autamme siinä ja tulemme antamaan vierihoitoa vaikka paikan päälle.